Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м.Одеса вул.Базова 17 "Нове Мiсто"
м.Одеса вул.Базова 17 "Нове Мiсто"
+38 093 38 22 686 Замовити дзвінок

Політика конфіденційності

Інтернет-магазин POVAR (БудинокПовара) - https://povar.house/


Дана угода про конфіденційність розроблена відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збиранням, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.


ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ

Користуючись сайтом або купуючи товар, пропонований на сайті, а також відповідаючи на необхідні питання в анкеті при реєстрації та/або оформленні покупки, користувач підтверджує, що дає згоду Інтернет-магазину та уповноваженим ним особам, на обробку персональних даних, а також що є повнолітнім обличчям. Користувач дає свою згоду Адміністрації сайту на обробку отриманої інформації, включаючи збирання, зберігання, уточнення (оновлення, виправлення), використання, розповсюдження, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, зазначених в анкеті, з метою заходів, спрямованих на формування бази даних учасників, складання статистичної звітності, проведення маркетингових досліджень, а також здійснення взаємодії з користувачем, у тому числі по мережах електрозв'язку, включаючи направлення SMS-повідомлень та електронних листів, до відкликання такої згоди. Користувач підтверджує свою згоду з тим, що Адміністрація сайту має право взаємодіяти з Користувачем шляхом здійснення прямих контактів за допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштове розсилання, електронна пошта, мережа Інтернет та ін. Персональні дані, дозволені для обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, включають, але не обмежуються наступною інформацією: ПІБ Користувача; контактний телефон Користувача; адресу електронної пошти (e-mail); адреса доставки Товару; місце проживання Користувача.


ЦІЛІ ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональна інформація Користувачів Інтернет-магазин povar.house використовується в таких цілях: ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення та (або) отримання прайс-листа на товари магазину; надання Користувачеві ефективної клієнтської підтримки; надання Користувачеві персоналізованих Сервісів; зв'язку з Користувачем, у тому числі направлення повідомлень, запитів та інформації щодо використання Сервісів, надання послуг, а також обробки запитів та заявок від Користувача; покращення якості Сервісів, зручності їх використання, розробка нових Сервісів та послуг; надання інформації про товари, послуги, що реалізуються магазином проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.


КАТЕГОРІЇ ДАНИХ, що ЗБИРАЮТЬСЯ

Категорії Персональні дані, збір яких здійснює сайт (самостійно або за посередництвом третіх осіб), включають: Файли cookie та Дані про використання мережевих ресурсів. Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати сайт за його використання. Якщо не вказано інше, сайт https://povar.house використовує файли cookie (або інші засоби відстеження) для ідентифікації Користувачів та запам'ятовування встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно для надання послуги, що потрібна Користувачеві. Користувачі несуть відповідальність за Персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують або надають іншим особам, використовуючи сайт, і підтверджують, що вони мають згоду третьої особи на надання Даних Власнику.


СПОСОБИ ТА ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну будь-яким законним способом, у тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на сайті, включаючи доставку Товару.


ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ

Користувачі мають право: дізнатися, чи були збережені їх Персональні дані; звертатися до Адміністрації сайту, щоб дізнатися про їх зміст та походження; перевірити їх достовірність чи попросити їх доповнити; видалити, оновити або виправити свої дані; перетворити на формат, що забезпечує анонімність; блокувати будь-які дані, що зберігаються порушуючи закон; виступити проти їх обробки з усіх без винятку законних підстав. Відповідні запити слід надсилати адміністрації сайту на адресу, вказану в контактах на сайті.


ПОЛІТИКА ЩОДО ФАЙЛІВ COOKIE

Сайт збирає інформацію про відвідування Вами нашого веб-сайту з метою отримання статистики відвідувань та ефективності їх використання, формування персонального підходу та адаптації до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких – cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може надіслати вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом. Cookie-файли використовуються для оцінки ефективності веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів та тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих та відвідуваних тем та сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом та його перевагами. З часом ця інформація дозволяє покращити користувальницький досвід.


БЕЗПЕКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Інтернет-магазин Будинок Повара вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій третіх осіб. Ця Політика конфіденційності поширюється лише на сайт Інтернет-магазину POVAR. Якщо за посиланнями, розміщеними на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, то Інтернет-магазин за його дії відповідальності не несе. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях у суді або на етапах, що ведуть до можливого звернення до суду через те, що сайт або послуги використовувалися неналежним чином. Адміністрація сайту може бути змушена повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади.


ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧІ

Крім інформації, що міститься в цих правилах забезпечення конфіденційності персональних даних, сайт може надавати Користувачеві за запитом додаткову та контекстуальну інформацію, що стосується конкретних послуг та сервісів або збору та обробки персональних даних. З метою забезпечення роботи сайту та його технічного обслуговування сайт і будь-які сторонні сервіси можуть вести файли, в яких реєструється взаємодія сайту з Користувачами (системні журнали), або використовувати з цією метою інші Персональні дані (зокрема, IP-адресу).


ДОДАТКОВІ УМОВИ

Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача. Нова Політика конфіденційності набуває чинності з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Правил, Користувач повинен припинити користуватися сайтом і може вимагати, щоб Адміністрація сайту даних видалила його Персональні дані.